Waarom we je niet helpen met je huiswerk

Ik krijg regelmatig berichten van scholieren die mij mailen over een of ander schoolproject over levensbeschouwing of maatschappijleer of wat anders.

Daar wordt dan verwacht dat ik van alles ga uitleggen over Satanisme, en de basisfilosofie keer op keer moet gaan verwoorden.

Sorry, daar heb ik geen zin in.

Als je wil weten waar alles over gaat, lees The Satanic Bible van Anton Szandor LaVey, en trek je eigen conclusies. Verder geven wij weinig om wat je ervan vind, en hoe het je beinvloed.  Maar de ¨SB” zoals wij het noemen, zou genoeg moeten zijn om je thesis te voltooien. Tenzij je een echt interessante vraag hebt, dan mag je ons altijd lastigvallen.

Als je gerichte vragen hebt over Satanisme, stel ze dan, en de pretext/context interesseert mij niet. Vraag wat je wil weten, en ik ga mijn best doen om ze te beantwoorden.

Overigens, als je een serieuze Satan-theïst bent wil ik best met je discussiëren, maar laat je zieke fantasieën voor je. Daar zit ik niet op te wachten, en het aanbidden van externe factoren is het domein van schapen, dus ga daar maar even over nadenken (tenzij je dat juist niet doet, dan is mijn respect een stuk hoger).

(dit is een reactie op wat ik regelmatig in mijn inbox binnenkrijg van het contactformulier)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: