Satanisme en vaccinatie

Lichaamsintegriteit is een groot goed. En vooral de keuze om iets te gebruiken is er ook één. 

Dus, hier de mening van een Satanist die zich niet laat vaccineren. Het gaat mij niet om of het vaccin veilig is of werkt. Het gaat om de dwang/drang. Overigens is het tegenwoordig duidelijk dat het coronavaccin besmettingen en ziekten niet beperkt en/of tegenhoudt. Waarom zou ik deze dan nemen?

Begrijp mij niet verkeerd. Ik ben niet tegen vaccinatie. Ik heb ze allemaal, behalve tegen Covid. De reden waarom ik het Covid-vaccin niet wil nemen is omdat het ten eerste experimenteel is, en ten tweede (en naar mijn inziens de belangrijkste reden) omdat deze opgedrongen wordt. Als ze zo hard gaan hameren, en als je met zo’n prik beschermd bent, dan zou je je met een 87% vaccinatiegraad toch geen zorgen meer hoeven maken? Je bent toch ¨beschermd¨ (ook al ben je nog steeds een vector)?

Mijn vertrouwen in de overheid is op het moment van schrijven erg laag, en vooral met grondwetbrekende maatregelen zoals 2G op de horizon gaat dat niet beter worden.

Maar nog steeds, mijn lichaam is de mijne. En wat je zelf doet moet je zelf weten. Waar ik wel tegenin ga is dat andere mensen proberen te mandateren wat ik met mijn lichaam doe.

Daar ben ik tegen.

Ave,

Lucien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.